Werkwijze

Wiskunde-bijles

Je zit in een volle klas, krijgt weinig persoonlijke aandacht en daardoor onvoldoende uitleg. Als je moeite hebt met wiskunde, heb je aandacht nodig. Wiskunde-bijles kan je dan helpen.

Ik geef één op één bijles, zodat je volledige aandacht krijgt en we ons kunnen focussen op jouw knelpunten.

Goede, heldere uitleg

Tijdens de bijlessen help ik je met het begrijpen van de theorie. En laat ik zien welke oplossingsmethoden je kunt gebruiken.

Tijdens het bespreken van opgaven leg ik uit waarom een bepaalde oplossingsmethode van toepassing is. Zo gaan we samen aan de slag voor een goed resultaat voor wiskunde!

Wiskunde moet je doen

Veel leerlingen raken gedemotiveerd en onzeker als wiskunde niet lukt. Logisch, je wilt graag resultaat van je werk zien. Wiskunde is een doe-vak. Vaardigheid krijg je door te oefenen. Wiskunde-bijles kan daarbij helpen, je krijgt zo meer grip op de theorie. Opgaven kunnen nu wél gemaakt worden en het vertrouwen en de motivatie komen dan ook weer terug.

Regelmatig bijles is een goede stok achter de deur om de opgaven ook daadwerkelijk te maken. Als er dan thuis ook nog wordt geoefend, kan dit het eindresultaat sterk verbeteren.

Opzet wiskunde-bijles

We werken aan de stof voor de komende toets. De theorie wordt doorgenomen en als je die goed beheerst gaan we de opgaven maken. Eventuele knelpunten lossen we op.

Mis je kennis uit voorgaande jaren en loop je daardoor vast? We gaan pas door als je het volledig snapt. Zo help ik je met de komende toets en ondertussen werken we aan een stevige basis voor de rest van het schooljaar.

Voor wie?

Ik geef wiskunde bijles aan BASIS, KADER, MAVO, HAVO A/B, VWO A/B scholieren en MBO/HBO studenten

De frequentie en duur van de bijles kunnen altijd aangepast worden aan de behoefte van de leerling.

Let wel: regelmatige bijlessen geven een beter resultaat dan één bijles vlak voor een toets. Leerlingen hebben dan bovendien de mogelijkheid om kosteloos via email/whatsapp vragen te stellen.

× Kan ik je helpen?