Privacy- en cookieverklaring

Ik respecteer de privacy van bezoekers van de website en ik draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

 

Doeleinden van de gegevensverwerking

De persoonsgegevens worden door mij verwerkt voor het financieel afhandelen van de bijlessen en voor het bijhouden van een voortgangsrapportage.

Als u een aanmeldformulier invult, mij een email stuurt, dan worden de gegevens die u mij verstrekt bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling.

 

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseer ik hiermee de werking van de website.

Deze gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Gebruik van cookies

Ik maak bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Ik gebruik cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de consumentenbond voor uitleg.

 

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien u een relatie heeft met mijn bedrijf, heeft u na schriftelijk verzoek de mogelijkheid uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door mij verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u mij schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kunt u mij schriftelijk op de hoogte stellen, indien u niet wilt worden benaderd met informatie over mijn diensten door dit te melden bij navolgend adres:

 

Bijles Wiskunde Den Helder
Marja Hoogenbosch
Kanaalweg 8
1782GA Den Helder
Telefoon: 06 57 20 76 65
e-mail: info@bijleswiskundedenhelder.nl
KVK-nr: 65355687

 

Aanpassen privacy-verklaring

Ik behoud mij het recht deze privacy-verklaring aan te passen.
Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

× Kan ik je helpen?